Országos kiszállítás, személyes átvétel Budapesti raktárukban.

Ügyfélszolgálat:+36-30/471-9661 | info@olivi.hu

OSB LAP

Üdvözöljük az OLIVI.hu webáruház OSB lap kategóriájában! Itt megtalálja a legjobb minőségű OSB lapokat, amelyek kiválóan alkalmasak különböző építkezési és felújítási projektekhez.

Az OSB (Oriented Strand Board) lapok több rétegben rendezett faforgácsból készülnek, amelyeket ragasztóval összekötnek és magas nyomással préselnek. Ez a folyamat eredményezi az OSB lapok szilárd és tartós szerkezetét.

Az OSB lapok széles körben használhatók falak, tetők, padlók és más építészeti alkalmazások során. A lapok egyszerűen vághatók, illeszthetők és rögzíthetők, ami könnyű és hatékony telepítést tesz lehetővé.

Az OSB lapok nagy teherbírással rendelkeznek, így ideálisak szerkezeti felhasználásra. Ezenkívül a lapok kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, ami hozzájárul a komfortosabb és energiatakarékos környezet kialakításához.

Böngésszen kínálatunkban, és válassza ki az Ön számára megfelelő méretű, vastagságú és minőségű OSB lapokat. Biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja a projektjéhez legmegfelelőbb termékeket. Vásároljon tőlünk, és élvezze a gyors és megbízható szállítást, hogy mihamarabb elkezdhesse építkezését vagy felújítási projektjét.


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft