Országos kiszállítás, személyes átvétel Budapesti raktárukban.

Ügyfélszolgálat:+36-30/471-9661 | info@olivi.hu

Blog

A Vives Ribadeo csempe kollekció a spanyol Vives Cerámica gyártó remekműve, amely a mediterrán hangulatot és a modern designt ötvözi. A kollekció 30x30 cm-es greslapokból áll, melyek betonhatású felülettel rendelkeznek, így tökéletes választást jelentenek a modern és minimalista stílus kedvelőinek.

Az elmúlt évek során a padlóburkolatok piaca jelentős átalakuláson ment keresztül, és a laminált padlók terén kiemelkedő változások történtek. Az egyre növekvő igényeket figyelembe véve a vízálló padlók iránti kereslet jelentősen megnőtt. A vásárlók ma már nem csak a kényelmet, hanem a biztonságot is előtérbe helyezik, és aktívan keresik a magas minőségű, vízálló padlóburkolatokat. Ennek a változásnak a jegyében a Krono Original lamináltpadlók 2024-es kollekciójának megalkotásakor komoly lépéseket tett a piaci trendeknek való megfelelés érdekében.

Laminált Padló - Tartósság és Stílus Egyszerre

A laminált padló egy kiváló alternatíva a hagyományos fapadlók és szőnyegek helyett. Az emberek egyre inkább kedvelik ezt az anyagot, mivel rendkívül tartós, könnyen tisztítható és stílusos megjelenést kölcsönöz a lakásnak vagy irodának. Ebben a cikkben felfedjük a laminált padló előnyeit, alkalmazási területeit, valamint tippeket adunk a kiválasztáshoz és telepítéshez, hogy otthonod vagy üzleted tökéletes helyszínné váljon.

 

Vintage madridi kávéző Peronda Fs vintage járólap kollekcióval.

Booking iroda Zágrábban Vives cementhatású lapokkal.
A Brigada belsőépítészeti stúdiót bízták meg a Booking zágrábi regionális központjának új projektjével.