Országos kiszállítás, személyes átvétel Budapesti raktárukban.

Ügyfélszolgálat:+36-30/471-9661 | info@olivi.hu

Blog

Madridi vintage kávézó

Kállai István
Madridi vintage kávézó

Vintage madridi kávéző Peronda Fs vintage járólap kollekcióval.

Chatter Café Madrid

A Chatter Café új kávézója Madrid Getafe városrészében nyílt meg. A meglévő törzsvendékeken kívül a cél új vásárlók szerzése volt ezért egy olyan belső környezetet kialakítására adtak megbízást amiben otthon érezheti magát bárki aki betér egy csésze kávéra. Egy vintage stílusú a wabi-sabi jappán filozófia értékeit képviselő, a tökéletlen időtálló belső tér ami kényelmesen engedi át az élményeket a kávéknak és felszolgált ételeknek. A gondosan leírt elvárásoknak a  Peronda Fs járólap enyhe tökéletlenségével egyedei színeivel és klasszikus Valencia mintáival maradéktalanul megfelelt.
A kávézó lendületes, izgalmas újdonságokat kínál reggeliket, ebédeket és harapnivalókat, amelyek elfogyasztásának élménye elsőbbséget élvez a belső tér hivalkodásával szemben. A Chatter Café visszatérés az evés és ivás egyszerű örömeihez nyugodtan, kényelmesen. Vintage stílust és wabi-sabi filozófiát burkoló lapokra kivetítve a legjobban ötvözi a két stílust a Peronda Vintage Fs járólap kollekció.
Az egész belsőépítészeti folyamat során prioritás volt, hogy a kávézólátogatás igazán különlegessé váljon, a belső tér kialakításának határozottan fel kellett hívnia a vásárlók figyelmét az apró részletekre, amelyek megkülönböztetik a kávézót. Amitől egyedi és más lesz viszont otthonos, befogadó és kényelmes. Ez a fajta technikai részlet vagy vizuális jellemzőt csak gondosan kiválasztott stílusok, anyagok és lakberendezés eredménye lehet. Egyesíteni a nosztalgikus vintage megjelenést a tökéletlen szépség aurájával. Ehhez a Peronda FS Roots 4, Perona Fs Etna Blue, Peronda Fs Venecia és Peronda Fs Alora járolapokat felhasználva kifogástalan eredmény született.
A kerámia burkolólapok megjelennek a falakon, a padlón és a bárpulton, amelyek geometriai mintáival, enyhén hibás kivitelével ami a Peronda Fs család egyik jellemzője és elbűvölő színeivel mintha beborítanának bennünket a formák és felületek.
A bőr és a fa is hozzá lett adva ehhez a bájos kontrasztjátékhoz székek, asztalok és vintage bútorok formájában. A végeredmény finom, könnyű átgondolt de semmikép sem tolakodó a reszteltekben elmélázó barátságos környezet. Az apró kiegészítők lámpák, tükrök képek rá erősítenek a burkolatok színeinek, geometrikus formáinak és apró hibáinak egyediségéből összeálló harmónia megvalósulásához.