Országos kiszállítás, személyes átvétel Budapesti raktárukban.

Ügyfélszolgálat:+36-30/471-9661 | info@olivi.hu

EGGER

Az EGGER padlók – dekorjaik széles választékával – a legkülönfélébb követelményeknek megfelelő, tökéletes padlóburkolatot biztosítják és a következő három speciális termékkategóriát foglalják magukba: GreenTec Design padlók, Comfort padlók és laminált padlók - akár közületi vagy lakossági felhasználásra. Kínálatunkat a termékekhez illő tartozékok egészítik ki.

272termék 130
272termék 130

GreenTec Design padlók

Stílusos kialakítás és magas ellenállóképesség: a GreenTec Design padlók által ötvözheti a kényelmet és a praktikusságot otthonában- a kellemes és természetes, vinil mentes hangulatért.

A tartós, nedvesség- és foltálló felület ellenáll a mindennapos igénybevételnek, míg az integrált parafa alátét hatékonyan elnyeli a lépészajokat. A nedvességálló GreenTec hordozólapnak köszönhetően, a Design padlóink fürdőszobákban és közületi felhasználásra is egyaránt alkalmasak.

A padlók megjelenése semmiképpen sem marad alul a termékjellemzőkhöz képest: az autentikus GreenTec Design padlók fa- és kődekorjai természetes és vonzó látványt kölcsönöznek minden helyiségnek.

Comfort padlók

Meleg és biztonságos: Comfort padlóink az első lépéstől kezdve megteremtik a kényelemérzetet.

A padló titka: két kellemes, hőtartó és hangszigetelő parafa réteg. Kényelmes környezetet teremt az otthonokban, de akár hotelszobákban vagy jógastúdiókban is. Ez a széles dekorválaszték mellett annak is köszönhető, hogy harmonikusan illeszkedik a különböző lakberendezési stílusokhoz.

A Comfort padlókat egyszerű ápolás és antibakteriális felület jellemzi, valamint még erős UV sugárzás esetében is tartósan fényállók.

Laminált padló

Vegyen búcsút a hideg padlóktól: Válassza a fenntartható módon gyártott és gyorsan lerakható laminált padlóinkat.A laminált padló az egyik legnépszerűbb padlótípus. Emellett az egyik legsokoldalúbb burkolat. Az autentikus dekorok széles választéknak köszönhetően minden helyiséghez és belsőépítészeti stílushoz megtalálhatja a tökéletes dekort. A dekorok széles választékán kívül, laminált padlóink kiemelkedő minőségűek és praktikusak is. Ellenállóak, tisztításuk egyszerű, rugalmasak és könnyen lerakhatók – ráadásul mindehhez kiváló ár-érték arány társul.

A különleges Aqua+ technológiával ellátott laminált padlóink megbízható módon lepergetik a vizet. A nedvességálló Aqua+ hordozólapnak köszönhetően ez a termék tökéletes választás a fürdőszobába, konyhába és előszobába, valamint a gyakran tisztított, közületi helyiségekbe is. Végezetül az Aqua+ laminált padlóink kifejezetten könnyen, akár gőztisztítóval is tisztíthatók.

Padlókiegészítők

A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy a padló lerakásakor használja a termékeinkhez igazított EGGER padlókiegészítőket. Az EGGER szegélylécek és padlóprofilok széles választékának köszönhetően képes lesz rendezett szegélyekkel és észrevétlen átmenetekkel lerakni padlóit. Az alátétanyag az első lépés az új padlóburkolat sikeres lerakása felé.

A megfelelő kiegészítők használatával időt takaríthat meg a padló lerakásakor, a padlók pedig az idő múlásával ugyanolyan szépek maradnak, mint amikor le lettek rakva. Padlótisztító szereket és javító termékeket is kínálunk, melyekkel sérülés esetén megjavíthatja, illetve egyszerűen ápolhatja a padlóit.

 

Szűrés
Szín
Felület
Felhasználás
Gyártó
Méret
Vastagság
 (mm)
7 mm - 12 mm
Fózolás
Dizájn
Vízálló
Szállítási idő
Széria