Országos kiszállítás, személyes átvétel Budapesti raktárukban.

Ügyfélszolgálat:+36-30/471-9661 | info@olivi.hu

Cementlap hatású járólap

Az Olivi.hu burkolati közül a legnépszerűbbek a cementlapok. A cementlap egy nagy tradícióval bíró az 1900-as évek közkedvelt polgári stílusát idéző burkolat, ami ismét keresetté vált, és a legfrissebb lakberendezési trendek is felkarolták. A hagyományos cementlap kézzel készül, ám a modern gyártástechnológia már lehetővé teszi az új generációs cementlapok gyártását. A 45x45cm méretben készülő álfugás lapok egy kis fuga mélyedéssel van ellátva ezt nevezzük állfugának, ami lehetővé teszi, hogy burkolás után 1db 45x45-ös burkolólap 4db 22x22-es méretű lapot eredményezzen, amivel nagyon sok költséget tudunk megtakarítani akár előállításban akár kivitelezésben viszont a végeredmény nagyon szép és aprólékos hatást kelt.


229termék 130
229termék 130

Olyan minták, színek kerültek ismét gyártásba amik némiképp és méltatlanul háttérbe szorultak, de a mai trendek és a designerek újra értelmezték, korszerűsítették. Ez a kultúra ismét számos anyagon és felületen megjelenik, de legnagyobb mennyiségben a burkolatokon. Burkolataink egy része beltéri, de a legújabb szegmens számos fagyálló változatot is tartalmaz, ami beltérben és kültérben is használható. Ezekre a lapokra a gazdag szín és mintavilág jellemző, amikhez sokféle egyszínű, általában a lapok színeiből álló egyszínű változatok is kaphatók. Rendeljen online több, mint 10.000 termékünk közül! Rendeljen házhoz szállítással vagy jöjjön el áruházunkba! Cementlap hatású padló és falburkolatok akcióban, számtalan színben és méretben.

Üdvözöljük az olivi.hu webáruház cementhatású járólap kategóriájában! Itt megtalálja a legjobb minőségű cementhatású járólapokat, amelyek stílusos és modern megjelenést kölcsönöznek otthonának vagy bármely más helyiségnek.

A cementhatású járólapok kiváló alternatívái a hagyományos cementlapoknak. Ezek a lapok a cement textúráját és megjelenését utánozzák, de a kényelem és a tartósság előnyeivel rendelkeznek.

Ezek a lapok könnyen tisztán tarthatók, és ellenállnak a foltoknak, kopásnak és karcolásoknak. Ezáltal hosszú távon megtartják eredeti megjelenésüket, és könnyen fenntarthatók.

A cementhatású járólapok sokoldalúak, és széles választékban kaphatók különböző méretekben és színekben. Választhat az elegáns szürke árnyalatoktól a meleg bézs vagy fehér tónusokig. Ez lehetővé teszi, hogy a legmegfelelőbb stílust és dizájnt válassza ki a projektje számára.

Ezek a lapok ideálisak beltéri és kültéri helyiségekhez egyaránt. Alkalmasak fürdőszobákhoz, konyhákhoz, nappalikhoz, teraszokhoz és egyéb területekhez. Kiválóan kombinálhatók más burkolóanyagokkal és dekorációs elemekkel, hogy egyedi és vonzó környezetet teremtsenek.

Böngésszen kínálatunkban, és válassza ki az Ön számára megfelelő méretű, színű és minőségű cementhatású járólapokat. Vásároljon tőlünk, és élvezze a gyors és megbízható szállítást, hogy könnyedén megvalósíthassa álmai térét otthonában vagy más épületben.

Szűrés
Szín
Felület
Felhasználás
Gyártó
Méret
Vastagság
 (mm)
0 mm - 11 mm
Dizájn
Szállítási idő
Széria