Országos kiszállítás, személyes átvétel Budapesti raktárukban.

Ügyfélszolgálat:+36-30/471-9661 | info@olivi.hu

SPC burkolatok

Az SPC (Stone Plastic Composite) burkolatok modern és innovatív padlóburkolatok, melyek kő örleményes szerkezettel rendelkeznek. Ezeket általában lakó- és kereskedelmi helyiségek padlóburkolására használják. Az SPC burkolatok jellemzően többrétegű szerkezetűek, magukban foglalva a kopásálló, felszíni réteget, valamint a mintázatot, amely esztétikus megjelenést kölcsönöz a burkolatnak.

Ezek a burkolatok rendkívül ellenállók és tartósak. Az SPC padlóburkolatok egyik legjellemzőbb tulajdonsága a nedvességállóság, ami azt jelenti, hogy ellenállnak a nedvességnek és így ideálisak lehetnek olyan helyiségek számára, ahol magas a nedvességterhelés, például fürdőszobákban vagy konyhákban.

Emellett az SPC burkolatok könnyen telepíthetők anélkül, hogy ragasztóra vagy más erős vegyszerekre lenne szükség. Ezáltal ideális választás lehet azoknak, akik szívesen végeznének DIY (Csináld Magad) padlóburkolat cserét.

Az SPC burkolatok elérhetők különböző stílusokban és mintázatokban, beleértve fa hatású mintákat és egyéb dekoratív megjelenéseket is, így könnyedén alkalmazkodhatnak a különböző belsőépítészeti igényekhez és stílusokhoz.

Összességében az SPC burkolatok a tartósság, könnyű karbantarthatóság és a nedvességállóság kombinációjával rendelkeznek, ezáltal ideális megoldást nyújtanak olyan területeken, ahol fontos a hosszú élettartam és a megbízhatóság.

Szűrés