Országos kiszállítás, személyes átvétel Budapesti raktárukban.

Ügyfélszolgálat:+36-30/471-9661 | info@olivi.hu

Hexagon csempe

Üdvözöljük az olivi.hu webáruház Hexagon csempe kategóriájában! Itt megtalálja a legjobb minőségű és változatos stílusú hexagon csempéket, amelyek egyedivé és lenyűgözővé teszik otthonát vagy más helyiségét.

A hexagon csempék egy speciális hatszög alakú formával rendelkeznek, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek a burkolatnak. Ezek a csempék kiválóan alkalmazhatók fürdőszobákban, konyhákban, padlókon vagy falakon, és lehetőséget adnak a tér kreatív megtervezésére.

Az olivi.hu kínálatában megtalálja az egyszínű hexagon csempéket, amelyek letisztult és modern hatást keltenek, valamint a díszített mintákkal ellátott változatokat, amelyek fokozzák a tér látványosságát. Többféle anyagban is elérhetőek, beleértve a természetes márványt és a tartós kerámiát.

A hexagon csempék telepítése rugalmas, és lehetőséget ad az egyedi elrendezések és minták kialakítására. Kombinálhatja különböző színeket, méreteket és anyagokat, hogy létrehozza a saját egyéni stílusát és atmoszféráját.

Böngésszen kínálatunkban, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb hexagon csempéket. Minőségi termékeket kínálunk, amelyek tartósak, könnyen tisztíthatók és ellenállnak a kopásnak és a foltoknak. Rendeljen tőlünk, és élvezze a gyors és megbízható szállítást, hogy hamarosan egyedi és lenyűgöző hexagon csempékkel díszített tereket hozhasson létre otthonában vagy más helyeken.


145termék 112
145termék 112
Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Vastagság
 (mm)
6 mm - 20 mm
Méret
Felhasználás
Széria