Országos kiszállítás, személyes átvétel Budapesti raktárukban.

Ügyfélszolgálat:+36-30/471-9661 | info@olivi.hu

Hexagon csempe

Üdvözöljük az olivi.hu webáruház Hexagon csempe kategóriájában! Itt megtalálja a legjobb minőségű és változatos stílusú hexagon csempéket, amelyek egyedivé és lenyűgözővé teszik otthonát vagy más helyiségét.

A hexagon csempék egy speciális hatszög alakú formával rendelkeznek, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek a burkolatnak. Ezek a csempék kiválóan alkalmazhatók fürdőszobákban, konyhákban, padlókon vagy falakon, és lehetőséget adnak a tér kreatív megtervezésére.

Az olivi.hu kínálatában megtalálja az egyszínű hexagon csempéket, amelyek letisztult és modern hatást keltenek, valamint a díszített mintákkal ellátott változatokat, amelyek fokozzák a tér látványosságát. Többféle anyagban is elérhetőek, beleértve a természetes márványt és a tartós kerámiát.

A hexagon csempék telepítése rugalmas, és lehetőséget ad az egyedi elrendezések és minták kialakítására. Kombinálhatja különböző színeket, méreteket és anyagokat, hogy létrehozza a saját egyéni stílusát és atmoszféráját.

Böngésszen kínálatunkban, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb hexagon csempéket. Minőségi termékeket kínálunk, amelyek tartósak, könnyen tisztíthatók és ellenállnak a kopásnak és a foltoknak. Rendeljen tőlünk, és élvezze a gyors és megbízható szállítást, hogy hamarosan egyedi és lenyűgöző hexagon csempékkel díszített tereket hozhasson létre otthonában vagy más helyeken.


105termék 130
105termék 130
Szűrés
Szín
Felület
Felhasználás
Gyártó
Méret
Vastagság
 (mm)
8 mm - 20 mm
Dizájn
Szállítási idő
Széria