Országos kiszállítás, személyes átvétel Budapesti raktárukban.

Ügyfélszolgálat:+36-30/471-9661 | info@olivi.hu

Blog

Olivi.hu Vízálló Laminált Padlói: A Minőség és Biztonság Találkozása

Kállai István
Olivi.hu Vízálló Laminált Padlói: A Minőség és Biztonság Találkozása

Az elmúlt évek során a padlóburkolatok piaca jelentős átalakuláson ment keresztül, és a laminált padlók terén kiemelkedő változások történtek. Az egyre növekvő igényeket figyelembe véve a vízálló padlók iránti kereslet jelentősen megnőtt. A vásárlók ma már nem csak a kényelmet, hanem a biztonságot is előtérbe helyezik, és aktívan keresik a magas minőségű, vízálló padlóburkolatokat. Ennek a változásnak a jegyében a Krono Original lamináltpadlók 2024-es kollekciójának megalkotásakor komoly lépéseket tett a piaci trendeknek való megfelelés érdekében.

A Krono Original az új laminált padló kollekció kialakításakor akínálat jelentős részét átállította vízálló kivitelre, hogy megfeleljen az egyre növekvő igényeknek. Ennek következtében a technikai követelmények magasabb szintjének kielégítése érdekében a korábban használt padló illesztési profil is átalakult. Az új, bevezetésre kerülő 1c2gPure+ illesztési profil kifejezetten a megnövekedett vízállósági követelmények optimalizálására szolgál, különösen a 7–14 mm-es V-fugás termékválaszték esetében.

Az új 1c2gPure+ illesztési profil egy olyan technológiai fejlesztés, amely a legbiztonságosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben. Ennek köszönhetően a vásárlók nyugodtak lehetnek, hogy padlójuk hosszú távon megőrzi szépségét és minőségét, még a nedvesebb környezetekben is.

Az Olivi.hu webáruház kínálata ezen újításokat képviseli, és büszkék vagyunk rá, hogy partnerei vagyunk a Krono Original által kifejlesztett új vízálló laminált padlóknak. Az Olivi.hu az országos kiszállítás és a nagy raktárkészlet előnyeivel rendelkezik, így vásárlóink könnyedén hozzájuthatnak a legújabb, magas minőségű vízálló padlóburkolatokhoz.

A vízálló laminált padlók nemcsak esztétikusak és tartósak, hanem kifejezetten praktikusak is. Ezek a padlók könnyen tisztíthatók, ellenállnak a nedvességnek és a foltoknak, így ideálisak lehetnek fürdőszobákba, konyhákba és egyéb nedves területekre is. Emellett az Olivi.hu széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének és igényeinek megfelelő padlóburkolatot.

Végül, de nem utolsósorban, az Olivi.hu elkötelezett amellett, hogy ügyfelei számára a legjobb vásárlási élményt nyújtsa. Professzionális és barátságos ügyfélszolgálatunk mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen Önnek kiválasztani a megfelelő padlóburkolatot, és válaszoljon minden kérdésére vagy aggályára.

Összességében az Olivi.hu webáruház a minőségi és vízálló laminált padlók egyik vezető szállítója Magyarországon. Az általunk kínált termékek a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek megfelelnek, és garantáltan hozzájárulnak otthona vagy irodája megjelenésének és funkcionalitásának javításához. Ne habozzon, látogasson el webáruházunkba még ma, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb padlóburkolatot!

Laminált Padló - Tartósság és Stílus Egyszerre

A laminált padló egy kiváló alternatíva a hagyományos fapadlók és szőnyegek helyett. Az emberek egyre inkább kedvelik ezt az anyagot, mivel rendkívül tartós, könnyen tisztítható és stílusos megjelenést kölcsönöz a lakásnak vagy irodának. Ebben a cikkben felfedjük a laminált padló előnyeit, alkalmazási területeit, valamint tippeket adunk a kiválasztáshoz és telepítéshez, hogy otthonod vagy üzleted tökéletes helyszínné váljon.

 

Vintage madridi kávéző Peronda Fs vintage járólap kollekcióval.

Booking iroda Zágrábban Vives cementhatású lapokkal.
A Brigada belsőépítészeti stúdiót bízták meg a Booking zágrábi regionális központjának új projektjével.