Országos kiszállítás, személyes átvétel Budapesti raktárukban.

Ügyfélszolgálat:+36-30/471-9661 | info@olivi.hu

Squares

Kerámia Mozaik Csempék a Squares Kollekcióból

A Cerámica Ribesalbes bemutatja a Squares kollekciót, mely 8 szettből és 2 sima alapból áll, 20x20 cm méretben, hogy személyes hangulatot adjon és stílusos álomtereket teremtsen. Az utóbbi időszakban az egyszínű mozaik csempék az enteriőr design egyik kiemelkedő trendjévé váltak. Az olyan dizájnok, melyek a kerámia hagyományokon alapulnak, alkalmazkodnak a jelenlegi trendekhez, tökéletesen beleolvadva a környezetbe. Válassza a Squares kollekciót, hogy otthonában egyedi és modern atmoszférát hozzon létre, mely ötvözi a hagyományt a kortárs stílussal.

 


10termék 110
10termék 110

Ribesalbes Squares járólap kategória - Stílusos és Funkcionális Járólapok

Üdvözöljük a Csempeaneten.hu webáruházban található Ribesalbes Squares járólapok kategóriában! Ez a lenyűgöző kategória a modern design és a funkcionalitás tökéletes harmóniáját kínálja Önnek otthona vagy üzlete számára. A Ribesables Squares járólapok a legújabb trendeket követik, és olyan eleganciát és letisztultságot sugároznak, amelyek megfelelnek az igényes ügyfelek elvárásainak.

Termékjellemzők:
- Stílusos Design: A Ribesalbes Squares járólapokat úgy tervezték, hogy a modern enteriőrökbe tökéletesen illeszkedjenek. A kifinomult geometriai minták és az egyedi textúrák vizuálisan izgalmas környezetet teremtenek.

- Magas Minőség: A járólapok anyaga és kivitelezése a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelel, így hosszú éveken keresztül megőrzik eredeti szépségüket és tartósságukat.

- Funkcionalitás: A járólapok nemcsak esztétikusak, hanem praktikusak is. A kiváló minőségű anyagok ellenállnak a kopásnak, foltoknak és nedvességnek, így könnyen tisztán tarthatók és ideálisak olyan területeken is, ahol a forgalom nagyobb.

- Széles Választék: A Ribesables Squares járólapok kategóriájában számos méret, szín és minta közül választhat, így biztosan megtalálja az Ön stílusához és igényeihez leginkább illő variációt.

- Kreatív Berendezési Ötletek: A termékkategória oldalunkon inspirációt találhat arra, hogy hogyan használhatja a Ribesables Squares járólapokat különböző területeken, például fürdőszobában, konyhában, nappaliban vagy akár üzleti terekben.

Válassza a Ribesalbes Squares járólapokat, és hozza létre otthonában vagy üzletében a modern és stílusos légkört, amire mindig is vágyott! Ne habozzon, fedezze fel a kategória gazdag választékát és tegye szebbé térét ezekkel az elegáns járólapokkal."

Szűrés
Szín
Felület
Gyártó
Méret
Dizájn
Szállítási idő
Széria