Országos kiszállítás, személyes átvétel Budapesti raktárukban.

Ügyfélszolgálat:+36-30/471-9661 | info@olivi.hu

Peronda Duomo Timeless  Henley Ice       45X45
Peronda Duomo Timeless Henley Ice 45X45
9 850 Ft/m2

Peronda Duomo Timeless Henley Ice 45X45

Peronda Duomo Timeless  Henley Ice       45X45
Peronda Duomo Timeless  Henley Ice       45X45

A Peronda Duomo Timeless Henley Ice burkolólap egy bámulatosan szép és elegáns választás a helyiségek stilizálásához. Ez a csillogó, jégalabástrom színű burkolólap páratlan minőséget és letisztultságot képvisel, amely örök időkig megőrzi varázslatos megjelenését.

A termék mérete 45x45 cm, ami tökéletesen illeszkedik a legtöbb szoba vagy tér kialakításához. A közepes méretű lapok megkönnyítik a helyiségek átrendezését vagy a különböző stílusok kombinálását.

A Peronda Duomo Timeless Henley Ice burkolólap tökéletesen kivitelezett felülettel rendelkezik, amely sima és szabályos vonalakon keresztül rendkívül elegáns hatást kelt. Ez a burkolólap egyedi textúrája miatt képes feldobni bármelyik helyiséget, és azonnal magával ragadóvá teszi azt.

A termék minősége páratlan, és biztosítja, hogy a felhasználó hosszú éveken át élvezhesse a lappal készült felületet. A Peronda Duomo Timeless Henley Ice burkolólap ellenáll a mindennapi káros hatásoknak és strapabíró tulajdonságokkal rendelkezik, így hosszú távon is perfekt állapotban marad.

Ez a lap abszolút időtálló megjelenést kölcsönöz otthonának vagy üzleti helyiségeinek. A modern és minimalista stílusokkal egyaránt tökéletes harmoniában van, de más dekorációkkal vagy antik bútorokkal is remekül kombinálható.

A Peronda Duomo Timeless Henley Ice burkolólap luxus és elegancia sugárzik, amely minden helyiséget stílusossá és vonzóvá tesz. Bátran válassza ezt a terméket, hogy otthona vagy üzlete igazán különleges és fenséges legyen.

Méret
45x45
Vastagság
10,5 mm
Raktáron
9 850 Ft/m2
Adatok
Gyártó
Duomo
/doboz
1
sgm/doboz
0
sgm/m2
0
Dizájn
Cementlap hatású
Gyártó
Duomo
Szállítási idő
2-3 hét
Cikkszám
101497
Tömeg
22,32 kg/m2
Vélemények